Facilities @ Nelson Park

  • Indoor School

  • Over 10 Acres of Cross Country Course.

  • 2 Outdoor Schools

  • Horse Solarium

  • Hot Horse Shower

  • Nelson Park has its own Horse Laundry for rugs etc.

  • Thanet's Only Horse Walker

  • Pavillion Teaching Area

  • Lecture Rooms

  • Clubroom & Cafe

  • Dedicated Party Room

  • Heated and insulated rug and tack rooms.

  • British Horse Society Approved.

  • Thanet's Largest Pony Club Centre.

  • Approved by the Association Of British Riding Schools (A.B.R.S)

  • Approved by Kent County Council for outdoor education.

  • Licenced by Thanet District Council.

Our Large Outdoor School
Our Large Outdoor School
press to zoom
Brand New for 2015 our Horsewalker
Brand New for 2015 our Horsewalker
press to zoom
Large Paddocks
Large Paddocks
press to zoom
Clean Paddocks all with mains water
Clean Paddocks all with mains water
press to zoom
Childrens Play Area
Childrens Play Area

Our Childrens play area is in front of our specially built pavilion student building

press to zoom
Solarium
Solarium

What self respecting yard wouldn't be without a equine solarium these days !

press to zoom
PARTY PARTY PARTY
PARTY PARTY PARTY

Our dedicated party room is available 7 days a week

press to zoom
Bouncy Castle
Bouncy Castle

We have our own bouncy castle for parties

press to zoom
Thanet's indoor school
Thanet's indoor school

Thanet's largest and most modern indoor school for all weather riding

press to zoom

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Nelson Park Riding Centre has the only modern indoor riding school in the area, with a brand new surface installed in Nov 2014, full lighting and a sprinkler system to reduce the dust.